Vrste pogleda unutar kalendara

idea Saznat ćete u ovom članku

Intrixov kalendar sadrži funkcionalnosti koje dodatno pojednostavljuju pregled i organizaciju vaših dnevnih zadataka. U nastavku pogledajte na koji način možete koristiti ove funkcionalnosti u svakodnevnom radu.

Intrixov kalendar sadrži nove funkcionalnosti koje dodatno pojednostavljuju pregled vaših dnevnih zadataka. Od sada će vam svakodnevna organizacija biti još lakša!

Intrix Kalendar

Pregled rasporeda suradnika na jednom mjestu.

Na rasporedu možete pregledati aktivnosti svih ili samo pojedinih suradnika u isto vrijeme, na jednom mjestu. Jednostavno odaberite suradnike čiji raspored želite prikazati. Odaberite dodatnog suradnika ili grupu za prikaz s popisa i kliknite na “x” da uklonite suradnika ili grupu iz pregleda.

Fileri na kalendaru

Dnevni, tjedni i mjesečni pregled i raspored

Kalendar može prikazati vaše aktivnosti na mjesečnoj, tjednoj ili dnevnoj razini. Tako ćete lakše planirati i imati bolju kontrolu nad aktivnostima koje dugo traju. Možete se jednostavno prebacivati između pregleda klikom na “Mjesec”, “Tjedan” i “Dan” ili “Raspored”, koji uključuje sve dnevne aktivnosti na jednom popisu.

Na mjesečnom pregledu kalendara na dnevnoj razini aktivnosti pojavljuje se natpis na koji se može kliknuti “+ više”. Klikom na ovu poveznicu otvara se cijeli popis aktivnosti, a klikom na “x” ponovno se zatvara.

Mogućnost prikazivanja i skrivanja pojedinih aktivnosti

Od sada možete odabrati koje vrste aktivnosti želite vidjeti na rasporedu. Ako, primjerice, želite vidjeti samo sastanke ili sve aktivnosti tekućeg tjedna, to možete jednostavno prilagoditi. Stavite kvačicu ispred svake aktivnosti ili ju uklonite ako ne želite vidjeti aktivnost.

Mogućnost grafičkog prikaza trajanja aktivnosti

Od sada se sve aktivnosti koje traju duži vremenski period grafički prikazuju na rasporedu kroz sate ili dane trajanja. Na taj način imate bolju sliku popunjenosti kapaciteta i lakše planirate buduće aktivnosti. Sastanak koji traje od 12 do 16:30 sati tako će biti vidljiv u svim satima trajanja.

Ivanov kalendar

Pregled proteklih aktivnosti

U desnom dijelu rasporeda nalazi se pregled svih vaših proteklih aktivnosti. Pomoću funkcije “drag & drop” možete ih jednostavno prebaciti na željeni datum.

Aktivnosti s prekoračenim rokom

Jesmo li odgovorili na vaše pitanje?

thumbs-up Da, hvala!
thumbs-down Ne baš.

Što možemo učiniti, da iskustvo bude bolje?

Hvala vam na povratnim informacijama.