Digitalna transformacija – dobre prakse oglašavanja in prodaje 2017-05-15T19:46:13+00:00

Besplatni seminar

Digitalna transformacija – dobre prakse oglašavanja i prodaje

16. 2. 2017, Kraš Auditorium Zagreb

Znate točnu unosnost oglašavanja? Sustavno radite na prodaji ?

Suvremene tehnologije – kao i na drugim područjima naše svakodnevnice sve više utječu na kupovne navike potrošača. Danas su informacije o vama i konkurenciji na dohvat ruke – na internetu – kroz Google. Klijent u nekoj zreloj fazi dolazi do vas – postavlja upit. U ovoj fazi za vas tek nastaje ozbiljan rad. Klijenta vodite kroz svoj prodajni lijevak, sve do faze kada potvrđuje suradnju – postaje klijent. Postavlja se pitanje: Je li vaš prodajni lijevak propustan, odnosno uspješan?

Prodaja i marketing zadnjih su se godina mnogo promijenili –  danas su usko povezani. Kupci se personaliziraju, segmentiraju i prate u svim fazama prodaje – od pogleda oglasa, do ponovne prodaje pomoću CRM.

Na seminaru ćemo vam prezentirati kako biti uspješan u svim fazama marketinga i prodaje. Kako imati dobar pregled nad klijentima i donositi uspješne poslovne odluke. Poseban fokus biti će na uspješnom Google oglašavanju i učinkovitom procesuiranju upita kroz CRM sustav (upravljanje odnosa s klijentima), što omogućuje pametniju i bolju prodaju!

Pridružite nam se na besplatnom stručnom seminaru o utjecaju digitalne transformacije na proces marketinga i prodaje.

Provedite jedno jutro sa nama.

Pridružite nam se u četvrtak, 16. 2. 2017, u 8.30.

Seminar je besplatan. Nema naknade.

Kraš Auditorium Zagreb, Ravnice 48, Zagreb

Kome je seminar namijenjen?

Vođama marketinga, prodaje i direktorima. Vodećim pozicijama u malim, srednje velikim i velikim poduzećima  kojima je briga I želja učinkovita prodaja  i marketing.

Program

8.30 – 9.00 Registracija uzvanika
9.00 – 9.15 Uvodni pozdrav – trend i smjernice
9.15 – 10.15 Suvremeno oglašavanje, SEO / Adwords case study, Riportus (Arbona d.o.o.)
10.15 – 11.00 Kako kroz CRM prodavati pametnije, slijedljivost marketinga i prodaje (Intera d.o.o.)
11.00 – 11.15 Odmor za kavu
11.15 – 11.30 Primjer dobre prakse: Filir d.o.o.
11.30 – 13.00 Druženje i ručak

Predavatelji

Samir Kos, Intera d.o.o.
Samir Kos, Intera d.o.o.
Sandro Lazarić, Arbona d.o.o.
Sandro Lazarić, Arbona d.o.o.
Andrej Tonković, Arbona d.o.o.
Andrej Tonković, Arbona d.o.o.

Predavanja

Uvodna riječ. Uskladimo oglašavanje i kupovni proces.

Potencijalnu klijentu su svugdje – na Seminarima, Googlu, Facebooku, Linkedinu, Twitteru, Instagram, .. i postavlja se pitanje kako uspješno graditi vlastitu bazu kupaza. Kako oglašavati, kako kanalizirati kupce. Segmentirati kupce. Međusobno usklađene marketing i prodajne aktivnosti su pravi pristup.

Trendi i dobre prakse SEO i Adwords oglašavanja: kako povećati branding i broj (potencijalnih) klijenta, Andrej Tonković, Sandro Lazarić, Arbona

Sandro je direktor tvrtke Arbona, iza sebe ima višegodišnje iskustvo u online marketingu i oglašavanju. Stručnjak je na području planiranja, implementacije i mjerenja uspješnosti online oglašavanja. Predaje i sudjeluje na brojnim stručnim konferencijama u Hrvatskoj i inozemstvu te je sudjelovao na više od 200 online kampanja. Jedan je od malobrojnih Google AdWords i Google Analytics certificiranih stručnjaka u Hrvatskoj.

Kako kroz CRM prodavati pametnije, slijedljivost marketinga i prodaje, Samir Kos, Intera d.o.o.

Intrix CRM je vodeči produkt za podršku upravljanja odnosa s klijentima (CRM). Koristi ga već više od 5000 korisnika u Adriatic regiji.  Omogućava uspješnu podršku prodaje i upravljanja aktivnosti s klijentima (CRM). U V prvom dijelu ćemo prestaviti dobru praksu povezivanja oglašavanja s CRM. Pogledati ćemo trende i prednosti korištenja Intrix CRM sustava. Drugi dio ćemo podkrijepiti s konkretnim praktičnim primjerima i praksama – mobilne aplikacije Intrix CRM.

Svoje iskustvo će kroz praktični primjer prezentirati direktor Vanja Mutvar, iz Amtest d.o.o.

Lokacija

KRAŠ AUDITORIUM . Ravnice 48, 10000, Zagreb. Besplatan parking  pred Kraš-em za prvih 50 uzvanika.

Prijavnica

 

Organizatori

arbona logo