Prvi koraci2017-05-15T19:46:21+01:00

Prvi koraci u Intrix CRM programu

1

Pristup i prijava u aplikaciju

Intrix CRM-u pristupate putem interneta - računalom, tabletom ili mobilnim telefonom.Lozinku za pristup Intrixu možete promijeniti bilo kada. Provjerite kako.

Podrška i pomoć su Vam u svakom trenutku na raspolaganju već u samoj aplikaciji. Klikom na “Pomoć” naći ćete osnovne informacije i sadržaje (Pomoć se otvara u novoj kartici, na stranicama Intrixa).

2

Sklop - podaci

Intrix je podijeljen u 3 osnovne sklope: Podaci, Organizator i Izvješća. Između njih se jednostavno prebacujemo i pregledavamo podatke u različitim oblicima. Tipke za prebacivanje među njima nalaze se na samom vrhu aplikacije. Svi Vaši podaci o klijentima, kontaktima, otvorenim upitima i aktivnostima su zbirni i brzo dostupni u dijelu Podaci, gdje su pregledni i uređeni po karticama. Broj i sadržaj kartica možemo prilagoditi Vašim željama i potrebama, što se može znatno razlikovati od onih prikazanih u testnoj verziji.Ovdje možete uvesti svoje podatke (ako ste ih prethodno prikladno uredili). Provjerite kako.

3

Sklop - organizator

Organizator ili kalendar omogućava jednostavnu organizaciju i pregled svih poslovnih aktivnosti. Obilazak klijenta ili sljedeći follow-up poziv jednostavno je zabilježiti u organizator, a aktivnost će biti vidljive i pod karticom Kontakti. Ili obratno: ako aktivnost zabilježite pod karticama Poduzeće ili Kontakti (cjelina Podaci), ona će biti vidljiva i u Organizatoru. Možete vidjeti i aktivnosti suradnika, pogledati zauzetost, provjeriti slobodne termine i dogovoriti sastanak ili pak neki drugi potreban zadatak.Kalendar je moguće povezati s onim na Vašem mobitelu ili npr. Googleovim i Outlookovim kalendarom. Više »

4

Sklop - izvješća

U ovoj se cjelini prikazuju izvješća pojedinih aktivnosti: po poduzećima, korisnicima, skrbnicima i sl. Pored standardnih izvješća, moguće je napraviti potpuno prilagodljiva izvješća prema korisnikovim željama, te automatizirati slanja unaprijed pripremljenih izvješća nadređenima na točno određen dan, sat i sl.5

Što vam još omogućava Intrix CRM?

Brojne individualne prilagodbe sukladne Vašim potrebama i prodajnim procesima. Za više informacija smo Vam na raspolaganju na broju 0038513535280 ili putem e-pošte na info@intrixcrm.com


6

Osobne postavke

Ovdje je moguće urediti osobne postavke u Intrixu, kao i postavke aplikacije za pojedinačno poduzeće.