Automatski follow-up poziv nakon poslane ponude

Svi mi aktivni u prodaji znamo da je follow-up ključan u prodajnom procesu. Podsjetimo se ovdje zašto ga nakon “poslane ponude” napraviti:

  1. Podsjetimo klijenta na postojeće razgovore
  2. Pojasnimo klijentu nedoumice i odgovorimo na pitanja
  3. Odreagiramo pravovremeno kada je aktualno
  4. Damo jasnu sliku o nama – o tome da smo skrbni, i nastaviti skrbiti za klijenta.

follow-up

Aktivnost bi trebala biti napravljena u pravoj mjeri i ne preagresivno. Može se dogoditi da klijenta kontaktiramo u nepravo vrijeme, ali bez brige, i to je dio prodaje. Možda ipak više preferirajte e-mail nego telefonski poziv. Teorija uči da klijenta otvoreno pitamo koji način komunikacije preferira. Sada kada smo nešto rekli o prodajnoj teoriji i praksi, evo konkretne automatike.

U cilju da prodavačima automatiziramo proces “follow-upa” ili kako smo ga u sustavu Intrix CRM imenovali “Provjerite daljnje korake” smo u zadnjoj nadogradnji korisnicima napravili upravo to.

Kada podesimo poslovnu priliku na status “Poslana ponuda” se automatizmom 3 dana unaprijed napravi nezaključena aktivnost poziva “Provjeri daljnje korake”. Za aktivaciju funkcije postojeći korisnici pišite na podrska@intrixcrm.com.

Ispod je prikaz kako to izgleda.

ponuda-licence

Prikaz aktivnosti u vezanom sadržaju poslovne prilike.

aktivnost-vezan-sadrzaj

Aktivnost “provjeri daljnje korake” je vidna i na Organizatoru pojedinca koji je napravio ponudu. Aktivnost možete jednostavno prolognirati funkcijom povuci (Drag-n-drop).

aktivnost-organizator

Ako opisanu funkciju podsjetnika želite imati u vašem Intrix CRM ćemo je omogućiti besplatno. Sve što morate je to javite na podrska@intrixcrm.com.

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.