DigitalniUm Hrvatska – Digitalizacija poslovnih procesa i B2B prodaje.

Pod naslovom Integracija poslovnih rješenja i inovacija – sinergija ljudi, podataka i tehnologija, u Zagrebu se 19. Listopada 2023. održao prvi DigitalniUm Hrvatska.

Centralne teme konferencije su bile digitalizacija prodajnog procesa i B2B prodaje, implementacije i integracije raznih rješenja, primjeri iz prakse i naravno opcije sufinanciranja nekih od rješenja putem digitalnih vaučera.

Koje su prednosti i izazovi digitalizacija poslovanja, koji su nam alati na raspolaganju, kako izgleda proces implementacije digitalnih rješenja i što nas čeka u budućnosti samo su neke od tema kojih su se dotaknuli stručnjaci iz područja digitalizacije, sve to prikazano na konkretnim primjerima iz prakse.

Kada je pravo vrijeme za implementaciju CRM-a?

Među stručnjacima koji su nam predstavili svoje primjere i rješenja bili su i Edvard Varda iz tvrtke UNCONDITIONAL i naš Slaven Stojanović.

Predstavili su kako je izgledao proces implementacije Intirx CRM-a, koji su bili glavni kriteriji u odabiru adekvatnog sustava, kako je to utjecalo na poslovne procese u tvrtki Unconditional, koje su benefite ostvarili uvođenjem Intrix CRM-a, zašto je pokrovitelj projekta ključan i zašto je bitno odabrati kompetentnog implementatora kako bi projekt bio “Uspješan, na vrijeme i unutar budžeta”.

Galerija

Događaj su zajednički organizirala hrvatska i slovenska poduzeća

Udružili smo snage s partnerskim tvrtkama kako bismo prikazali napredak koji je moguće postići uz pomoć automatizacije i digitalizacije poslovanja, sve s ciljem unaprjeđenja poslovnih procesa, poboljšanja učinkovitosti i povećanja zadovoljstva kupaca.

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.