Facebook oglasi sada dovode kupce u vaš CRM

Brojne tvrtke koje kreću na složen put digitalizacije suočene su s dvije ključne strategije digitalnog marketinga: generiranje ledova te njegovanje leadova. One osiguravaju stabilno i kvalitetno pronalaženje novih potencijalnih klijenata i omogućavaju nam uspješnu konverziju potencijalnih klijenata u klijente.

No, uvođenje novih strategija u već uspostavljene poslovne procese nije jednostavno. Mnoge tvrtke “zapnu” već kod pridobivanja novih kontakata, a još češće nemaju dovoljno znanja za uspješnu konverziju tako pridobivenih kontakata u kupce.

facebook oglasi lead ads

Facebook Lead oglasi nova su velika prilika za vašu tvrtku

Pomoću Facebook Lead Ads i Intrix CRM rješenja, uvođenje strategije generiranja i njegovanja leadova značajno je pojednostavljeno. S jedne strane, Facebook nudi izvrsno rješenje za jednostavno privlačenje potencijalnih klijenata, a s druge strane Intrix CRM je izvrstan alat, pruža pregled i daljnji rad na konverziji istih.

Intrix CRM vam također omogućuje praćenje promjena kod pridobivenih kupaca za isporuku pravog sadržaja u pravo vrijeme. Tvrtke koje se odluče za ovakvo rješenje i implementiraju strategije digitalnog marketinga značajno poboljšavaju svoje poslovanje, posebice nakon što je potencijalni kupac konvertiran u klijenta.

Još niste upoznati s Facebook Lead Ads oglasima? Ovdje možete pronaći više informacija.

Izvor: adespresso.com

Koje su prednosti povezivanja Facebook Lead Ads oglasa i Intrix CRM -a?

Konverzija iz potencijalnog kupca u klijenta mnogo je jednostavnija i spontanija ako pojedinac pokaže organski interes za uslugu ili proizvod tvrtke. Dakle, privlačenje potencijalnih klijenata događa se tek kada ste već uspjeli privući pozornost potencijalnih klijenata. A to je upravo segment u kojem se ističe Facebook.

Iskoristite najveću svjetsku društvenu mrežu i pronađite organski interes

Kao najveća svjetska društvena mreža, s više od 2,85 milijardi aktivnih korisnika – Facebook je pravo mjesto za oglašavanje. Vaša tvrtka može doći do ogromnog broja potencijalnih kupaca na ovoj mreži, a pozivima na akciju (CTA – call to action) u obliku fotografija, interaktivnih veza ili sličnog profila korisnika može vas pozvati da pogledate željeni sadržaj.

Ovime Facebook stvara upravo ono što želimo: organski interes. Kad pojedinac to iskaže, Facebook olakšava dobivanje željenih podataka o kontaktu. Također se brine o tome da pojedinac izbjegne neugodne segmente ispunjavanja obrazaca i automatski ispuni mnogo podataka, ostavljajući potencijalnom kupcu samo izbor konkretnih odgovora.

facebook lead ad

Trenutna obrada podataka i početak vaše kampanje njegovanja potencijalnih korisnika

Facebook integrira strategiju kvalitetnog privlačenja potencijalnih korisnika, ali ne omogućava daljnju obradu podataka dobivenih iz prijavnog obrasca. Intrix CRM s druge strane osigurava alate za pravovremene poslovne odluke, brzi pregled informacija o klijentima iz generiranih obrazaca i uključivanje dodatnih alata za automatizaciju. Pomoću njih možete odmah započeti svoju strategiju njegovanja potencijanih korisnka (lead nurturing).

Podaci o zainteresiranom kupcu na pravom mjestu

Integracijom dobivate da prikupljeni podaci o klijentima koji su iskazali interes za vašim proizvodima/uslugama iz obrasca brzo postanu dostupni pravim ljudima u vašoj tvrtci. Izbjegavate gubljenje vremena i informacija te osigurate zaposlenicima neposredan pregled podataka prikupljenih od potencijalnih kupaca. Možete se pobrinuti da potencijalni kupac primi e -poruku odmah po primitku zahtjeva ili npr. da je narudžba kreirana.

Pregledni podaci o prodobijenim potencijalnim klijentima tijekom cijelog životnog ciklusa

Mogućnosti su ovdje beskonačne. Integracijom u CRM sustav omogućiti ćete da se potencijalni klijenti odgovornim zaposlenicima prikažu u preglednom obliku, a istovremeno su u okruženju koje omogućuje praćenje tijekom čitavog životnog ciklusa korisnika. Intrix CRM se također može integrirati s drugim alatima za automatizaciju marketinga kao npr. MailChimp, Salesmanago, Hubspot, Salesqueze, Campaign Monitor i drugi, a što može dodatno poboljšati poslovanje.

Kome preporučujemo integraciju Facebook Lead Ads i Intrix CRM-a?

Preporučujemo ga svim B2C tvrtkama, a posebno svima koji tek ulaze u svijet digitalizacije poslovnih procesa. Namijenjen je onima koji žele uspješno prevladati izazove privlačenja i njegovanja potencijalnih klijenata te onima koji se žele uspješno prilagoditi promjenama kupovnih navika kako bi ostali konkurentni na novom digitalnom tržištu.

Kako funkcionira veza između sustava?

Osoba koja upravlja stranicom tvrtke na Facebook mreži prijavljuje se putem obrasca i na taj način daje sustavu Intrix CRM prava na prijenos podataka iz Lead oglasa. Nakon uspješne autorizacije, postojeći predlošci obrazaca prenose se u Intrix CRM. U postavkama možete jednostavno aktivirati samo one prikupljene informacije koje želite prenositi u Intrix. Izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Potencijalni klijenti tada se automatski prenose iz aktiviranih predložaka oglasa na odabranu karticu u Intrix CRM.

S vama se dogovaramo o načinu na koji će ovako prikupljeni podaci “sjedati” u pojedina polja unutar kartica u Intrix CRM.
Prilikom uspostavljanja veze između Facebook-a i Intrix CRM-a, proces njegovanja potencijalnih korisnika prilagođavamo vašim potrebama i željama.

facebook lead ads
inrix facebook integracija

Kvalificirajte svoje potencijalne kupce odmah po njihovom pridobivanju

Facebook Lead oglasi bolje su kvalitete za postizanje konverzija što je još važnije za pridobivanje kupaca na mobilnim uređajima na kojima je pozornost korisnika vrlo kratka. Zapravo, korisnici su vrlo nemotivirani za ispunjavanju podataka na mobilnim uređajima koji pomažu prodavatelju da kvalificira potencijalnog kupca.

U osnovi, uz pomoć Leads oglasa u kombinaciji s Intrixom, šaljete prilagođeni obrazac upita svim potencijalnim zainteresiranim stranama na mreži. Svaki ispunjeni obrazac je, da tako kažemo, pouzdan zahtjev. Nema više optimizacije brzine odredišne ​​stranice koja može nenamjerno omesti posjetitelja. Facebook se brine da vaš obrazac bude brz, jednostavan za ispunjavanje kao i da poruka bude jasna, a Intrix sve te podatke organizira tako da će vaš rad s novim klijentima biti brz, kvalitetan i prilagođen.

[CTA] – Želite li integrirati Facebook oglase s intrixom? Kontaktirajte naše savjetnike!

Želite li integrirati Facebook oglase s intrixom?

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.