Intera je Štajerski poslodavac 2022. godine!

Na gala večeri u hotelu Habakuk u Mariboru svečano su dodijeljeni prvi štajerski gospodarski Oskari. Među dobitnicima prestižnih nagrada je bila i Intera. Postali smo Štajerski poslodavac 2022. Godine!

Osnivač_i_direktor_Intera
Osnivač Intere Davorin Gabrovec i direktor Peter Ladič primaju nagradu Štajerski poslodavac 2022.

Štajersko gospodarstvo je vrijedno pažnje

Štajerska gospodarska komora Maribor (ŠGZ) i Regionalna gospodarska komora Celje (RGZC) osmislile su novu nagradu, Štajerski gospodarski Oskar, u nastojanju da promoviraju inovativnost, visoku profesionalnost i održivi razvoj u široj Štajerskoj regiji.

Vrhunac događanja bio je gala događaj u dvorani Turner hotela Habakuk u Mariboru na kojem su dodijeljene nagrade pet najuspješnijih poduzeća iz šire regije Štajerske a Intera je među nagrađenima. Nagrada za najboljeg poslodavca otišla je u Ptuj!

Naj Poslodavac Štajerske je Intera

Na natječaj za Štajerskog poslodavca 2022. prijavile su se čak 24 tvrtke. U brizi za zaposlenike i njihovo zadovoljstvo ocjenjivači su otkrili mnoge inovativne pristupe. Sretni smo što je komisija prepoznala naš trud, znanje i rad te nas proglasila “najboljim poslodavcem u široj regiji Štajerskoj”.

“Činimo sve kako bi našim zaposlenicima pružili najbolje što možemo”. Kontinuirana edukacija, promicanje samoinicijative, razvoj “mekih” vještina, mentorstvo zaposlenika, njegovanje prijateljstava među zaposlenicima samo su neke od aktivnosti koje kolektivu daju životnu energiju. Veliku pozornost posvećuju pravilnoj koordinaciji posla i obiteljskog života te su među prvima u Sloveniji dobili certifikat “Family friendly” tvrtke. Njeguju kulturu prijateljske tvrtke koja nastoji blagotvorno djelovati na sve – klijente, zaposlenike i njihove obitelji, kao i na šire poslovno i društveno okruženje.

Peter_Ladič_Oskar
Nagradu za Štajerskog poslodavca 2022. Uručila je direktorica ŠGZ mag. Aleksandra Podgornik.

Dobra atmosfera, koja je glavna vrijednost Interovca, također povoljno utječe na poslovne rezultate. Povjerljivi smo poslovni partner platinaste bonitete AAA, četrnaestostruki finalist i dvostruki pobjednik natjecanja Zlatna nit u kategoriji malih poduzeća te dobitnik brojnih drugih nagrada i priznanja. Naša perjanica je Intrix, user-friendly proizvod za upravljanje odnosima s klijentima (CRM) i upravljanje projektima.

Nagrada Štajerski poslodavac 2022. dokaz je da surađujemo dobro s ljudima, a ujedno je i obveza da u tom smjeru nastavimo i ubuduće“, rekao je prilikom primanja prestižne nagrade naš direktor Peter Ladič.

Izvor: maribor24.si

Obrazloženje nagrade

Tvrtka Intera bavi se razvojem web i mobilnih aplikacija za pomoć pri vođenju projekata, prodaji i marketingu te. Vlastiti razvoj, izuzetna korisnička podrška i razumijevanje potreba tržišta prednosti su koje 42-člani tim ima u odnosu na konkurenciju.

Ptujska tvrtka posebnu pozornost posvećuje svojim zaposlenicima. Omogućuje im mentorski program, razvoj karijere, sredstva za edukaciju, fleksibilno radno vrijeme, bogatu internu knjižnicu, sportske aktivnosti, meditaciju, jogu, igraonicu za djecu i zdravstvenu skrb. Zbog svega navedenog ali i inovativnih pristupa kojima postavljaju visoke standarde u području upravljanja kadrom, komisija je u izrazito jakoj konkurenciji titulu najboljeg poslodavca dodijelila Interi.

Inetra_tim
Interina 42-člana ekipa u obnovljenom Tehnološkom parku Ptuj.

Uz Interu, u uži izbor za nagradu u kategoriji “Štajerski poslodavac” ušla je i Zavarovalnica Sava, osiguravajuće društvo d.d. iz Maribora, Ledinek Engineering d.o.o. iz Hoča, Aplast d.o.o iz Ložnice pri Žalcu i Terme Olimia d.d. iz Podčetrtka.

Veliki interes za dobivanje prestižne titule Štajerski poslodavac 2022. pokazuje koliko područje zapošljavanja i kadrova u poduzećima postaje važno, što dodatno otežava dodjelu nagrade Štajerski poslodavac 2022.”, istaknulo je povjerenstvo projekta Štajerski gospodarski Oskar.

Nagrađeni_Štajerski_Oskar
Dobitnici prestižnih štajerskih gospodarskih Oskara.
|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.