Intera među finalisti Red Herring Europe

Ponosimo se da smo se uvrstili među finaliste nagrade Red Herring Top 100.

 

red-herring-winner

 

Ugledna nagrada dodjeljuju se već od 1996 najperspektivnijim i najinovativnijim poduzećima iz Amerike, Europe i Azije. Komisija pregleda na stotine poduzeća iz svake regije, u strogom trostupanjskom postupku, koji uključuje vidike poslovanja, tehnološku inovativnost, rast poduzeća, kvalitetu tima i društvenu odgovornost.

Intera d.o.o. je jedno od poduzeća na popisu finalista.

Popisi najboljih privatnih poduzeća su važan dio časopisa Red Herring i njene tradicije traženja novih inovativnih tehnoloških poduzeća i poduzetnika. Urednici su na početku primjetili poduzeća kao što su Google, eBay i Skype te ih prognozirali kao vodeće na području promjena našeg života i rada.

Već 2009 je bila intera proglašena pobjednikom Red Herring 100 Europe. Naše poduzeće je bilo tada odabrano iz popisa 210 finalista. Potom smo morali pred stručnu komisiju, sastavljenu od investitora, uspješnih managera i drugih financijskih stručnjaka. Predstavili smo viziju i inovativnost našeg produkta intrix CRM koji korisnicima omogućava ljubaznu i prilagodljivu radnu okolinu.

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.