Intera se pridružila Pledge 1%

Ptujska Intera se je pridružila globalnom gibanju Pledge 1%. Riječ je o međunarodnoj mreži poduzeća koja se dobrovoljno zavežu da će 1% svojih izvora (kapitala, prihoda, produkta I/ili djelatnika) vratiti lokalnoj okolini. Pohvaliti se moramo da smo odgovorno taj % sve ove godine i premašili.

Gibanje Pledge 1% (Savez 1 %), kojem se je priključilo više od 3.400 poduzeća iz 85 država (među drugima Salesforce, Yahoo i ptujsko-bostonski Databox) trudi se, da sva poduzeća po svom svijetu u temelje svog poslovanja ugradi iskrenu želju po dobrobiti svih. Poduzeća I pojedince potiče I bodri da se zavežu 1% davati skupnosti.

U poduzeću Intera s web sustavom I mobilnom aplikacijom Intrix ostvarujemo svjetske trendove na području visokotehnoloških poslovnih rješenja, a uspjeha nikada nismo mjerili samo financijskim pokazateljima. Gojimo kulturu prijateljsko usmjerenoga poduzeća i pozitivno utjecati na sve što radimo.

Sponzorsko I donatorski podupiremo čovjekoljubne, kulturne I edukativne projekte I organizacije, s fokusom na djeci I edukaciji. U okviru poslovne zgrade start-up poduzećima nudimo uredsku infrastrukturu I omogućavamo mentorstvo. Project smo imenovali Kreativnica.

“Učlanjenjem u mrežu Pledge 1% smo svoju vjerovanje, praksu i zavezanost samo potvrdili,” rekao je direktor Intere Peter Ladič. Ustanovitelj poduzeća Davorin Gabrovec ima bogate međunarodna iskustva iz poslovnog svijeta, pa je pri tome dodao: “Filantropiju je mogoće in treba uključiti v poslovni model svakog poduzeća te pri tome aktivno razvijati okolinu, u kojem poduzeće posluje.”

“Uzbuđeni smo I zadovoljni da nam se je pridružilo poduzeće Intera iz Slovenije je za tu priliku izjavila Amy Lesnick, direktorica organizacije Pledge 1%. Vjerujemo da će intera sa svojim djelovanjem biti uzor drugim poduzećima te pri vračanje skupnosti postaviti novu normu I temeljnu vrijednost u poslovanju.”

Vodstvo Intere s ravnateljicom Osnovne škole Olge Meglič, Helenom Ocvirk, kojoj je predano 15 tablet računala za školske aktivnosti

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.