Interin trk 2021

Interin trk je i ove godine okupio sve nas koji smo dio poduzeća Intera. Kao i obično, ovoga puta poveli smo sa sobom i svoje obitelji da se s nama opuste i razgibaju. Teambuilding nam je iznimno važan, jer kroz njih gradimo zdravu kulturu rada, ali kad spojimo zabavu, sport i nešto dobre hrane, imamo priliku izgraditi dublja prijateljstva koja nadilaze granice radnog vremena.

Start za odrasle bio je u 11 sati, duljina staze je bila 2.743 metra. Imali smo jedan sat vremena jer su naši mališani, koji su trčali mini Interinu stazu duž jednog igrališta, već počinjali u 12.00..

Obiteljsko i zdravo društvo

Nije bilo pravila. U Interu smo odlučili trčati radi zdravlja, dobrobiti, druženja i kolegijalnosti. Svjesni smo da radimo u okruženju koje zahtijeva puno vremena u uredu, iza računala i u zatvorenom prostoru. Naravno, mnogi naši članovi održavaju svoju kondiciju i dobrobit odlaskom na bicikl, nogomet, košarku ili još koji kilometar. No, nismo svi tako predani sportaši. Stoga, unatoč vragolastom natjecanju u našim očima, ohrabrujemo jedni druge na putu do cilja, jer želimo da svi zajedno prođemo cilj s osmijehom i sviješću da smo danas učinili nešto dobro za tijelo i duh

Prijatelj obitelji i zdravom društvu

Nije bilo pravila. U Interi smo odlučili trčati radi zdravlja, dobrobiti, druženja i kolegijalnosti. Svjesni smo da radimo u okruženju koje zahtijeva puno vremena u uredu, iza računala i u zatvorenom prostoru. Naravno, mnogi naši članovi održavaju svoju kondiciju i dobrobit dolaskom na biciklu na posao, nogomet, košarku ili još koji kilometar. No, nismo svi tako predani sportaši. Stoga, unatoč natjecanju, vragolastim pogledom ohrabrujemo jedni druge na putu do cilja, jer želimo da svi zajedno prođemo cilj s osmijehom i sviješću da smo danas učinili nešto dobro za tijelo i duh.

Druženje s cijelom obitelji još je ljepše

Interina trka za djecu prošla je sa sličnim osmijehom na licu. Uvijek smo zadivljeni energijom djece koja nam se pridružuju na našim sastancima pa je bilo lijepo vidjeti da su uspjeli usmjeriti svoju energiju na trčanje i krenuti prema cilju. Jedan brži, drugi sporiji, ali ipak su svi prešli ciljnu liniju i uspješno završili Interin trk 2021. godine.

Uslijedila je ukusna gozba za sve natjecatelje, gledatelje i prijatelje, a zatim smo dugo bili oduševljeni glazbom DJ Dutie (kojeg poznajemo kao Tadej i član je našeg tima).

Želimo da tople dane iskoristite za kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Ljeto 2021. godine obilježeno je stresnim godišnjim odmorom zahvaljujući pandemiji, pa organizirani događaji u slobodno vrijeme mogu biti dobar način za opuštanje u obiteljskom okruženju.

Stvaramo dugotrajna obiteljska prijateljstva. Dajte i vi!

Kao poduzeće prijatelj obitelji, rado okupljamo ljude na zajedničkim događanjima i pružamo aktivnosti za cijelu obitelj. Iz iskustva kažemo da se tata i mama na kraju takvog dana smiješe do ušiju, a djeca rado padaju u krevet. Pa, možda će prije toga brzo pretrčati jedan krug po kući.

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.