Interin trk 2022.

interin trk

Postoji li bolji način za izgradnju prijateljstva i zdrave radne kulture od trčanja u prirodi, druženja uz sportske igre, glazbu i odličnu hranu i piće?

U subotu ujutro smo obuli tenisice, čvrsto zavezali vezice i ponovno istrčali našu dobro poznatu stazu u Športnom parku Spuhlja. Start staze za odrasle bio je u 11 sati, a duljina staze iznosila je 2743 metra. U 12 sati, puna energije, naša djeca su krenula s trčanjem i istrčali svoju mini Interinu stazu.

dječji trk intera
intera team building trk 2022

Dječja utrka ovog je puta bilo jako živahna. Osim brzine, naši najmlađi morali su pokazati i mnogo gipkosti i upornosti, jer su trčali po poligonu, gdje su morali skakati, puzati i izbjegavati prepreke.

djecja utrka team building

Neki od nas su trčali brzo, neki sporije, ali svi smo uspješno prošli kroz cilj.
Unatoč tome što nismo svi u Interi zagriženi sportaši, s veseljem i dječjom radoznalošću prihvaćamo izazov, bodrimo jedni druge i na kraju sa širokim osmijehom stižemo na cilj.

pobjedniki interinog trka
pobjednice interinog trka

S obzirom na sjedilački način rada u uredu, ovakve aktivnosti nam nimalo ne štete. Posebno nam je lijepo ako to činimo u društvu najmilijih i još pritom stvaramo dugotrajna prijateljstva.

Zahvaljujemo se Braći Malek iz Šcd Eleja za animaciju in Andreju Žihru na vrhunskim kulinarskim užicima. Hvala svima koji su nam se pridružili. Vidimo se iduće godine!

Pogledajte i našu galeriju događaja.

|
5/5 - (1 vote)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.