Intrix CRM za Android mobilne uređaje

Već smo izvještavali o Intrix CRM za iOS i napredku, ovdje bih željeli istaknuti i mobilnu aplikaciju Intrix CRM za Android. Aplikacija je rezultat višemjesečnog rada i u konstantnom je procesu unaprijeđenja. Prije svega smo se osredotočili na dobro korisničko iskustvo, jednostavnu uporabu i prilagodljivost.

android_nova_crm

Mobilna aplikacija Intrix CRM za Android pomoći će vam da bilo kada bi bilo gdje jednostavno dostupate do ključnih informacija o svojim klijentima. Aplikaciju je moguće prilagoditi konkretnim poslovnim procesima, što znači da sami definirate koje podatke želite imati na mobilnim uređajima.

Upravo prilagodljivost mobilne aplikacije je najveći izazov pri razvoju a sigurni smo da nas to u inovativnosti pozicionira na sami vrh globalnog CRM tržišta. Na njemu naime nema mobilnih CRM rješenja koja bi se u potpunosti prilagodila potrebama vašeg prodajnog procesa.

U 1.0. verziji aplikacije Intrix CRM za Android možemo:

  • Upravljajte podacima o vašim klijentima, kontaktima, upitima, aktivnostima, projektima, dokumentima itd. Podatke pregledavajte, uređujete, dopunjujete te dodajete nove zapise.
  • Brzo vidite lokaciju poduzeća ili sastanka. Lokaciju je moguće prikazivati bilo gdje želite, ako je unesen podatak o adresi i lokaciji. Kada ste na putu je to odličan način da s klikom otvorite Google Maps i pogledate željenu lokaciju.
  • Jednostavno pregledajte i zaključite zadatke, sastanke i aktivnosti za sebe ili suradnike.
  • Planirate, pregledate  s jednim klikom dodajete aktivnosti (sastanke, pozive) na kalendaru.
  • Filtrirate podatke po unaprijed spremljenom popisu. Filtere možete pripremiti po svojim željama.
  • Dodajte i pregledujte fotografije i druge dokumente.
  • Dostupate do osobnih postavki te jih promjenite

android2

SLIKA 1.Prikaz popisa zapisa (prema želi korisnika se prikazana polja mogu promjeniti)

android3

SLIKA 2. Prikaz otvaranja aktivnosti za klijenta

mobile3

Pregled kartice klijenta s prikazom lokacije

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.