Intrix kao praktični dio kolegija na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

Zaključio se praktični dio kolegija “Upravljanje odnosima s klijentima (CRM)” na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, čijeg je dio bio i Intrix CRM!

Naša Brigita je tijekom cijelog semestra sudjelovala sa studentima kako bi ih upoznala s našim Intrix CRM sustavom. Uz pomoć fiktivnih poduzeća koja su osmislili učili su kako kroz jedan sustav na jednom mjestu voditi prodaju, marketing i baze klijente.

Jako nam je drago što smo mogli sudjelovati s ovakvim timom studenata. Iskustvo rada s mladim ljudima višestruko je zadovoljstvo, a vidimo da i studenti prepoznaju prednosti ovakvog oblika uzajamne suradnje.

Šta kažu naši studenti:

»Smatram da je Vaša suradnja s profesorom Mandićem genijalna prilika za dobivanje stvarnog i opipljivog znanja koje će neki od studenata koji su slušali kolegij ponijeti dalje sa sobom u svojoj karijeri, a brojni od nas iskoristiti na različite načine.

Što se tiče samog rada u Intrix-u stvarno nemam zamjerki, uvijek ste bili ljubazni i voljni objasniti svaki problem na koji smo u radu naišli, pa čak i ponavljati jednu te istu stvar za one studente koji slabije prate. Svakako predlažem da i ubuduće snimate vlastita predavanja, jer su savršen način samostalnog pronalaska rješenja za zadaće i spomenuta snimljena predavanja su puno pomogla svima za snalaženje u Intrix-u.« – Sven Begić

»Ja sam apsolutno oduševljena ovim kolegijem i radom u Intrix-u. Kao student ekonomije, velika je šansa da nas ovako nešto dočeka na našem budućem radnom mjestu, ili na početku ili nekad kasnije, ali ono što ja vidim sada i znam, je da je CRM budućnost poslovanja svakog poduzeća.
Vi ste bili izuzetno ljubazni i pristupačni, jako ste nam dobro predstavljali Intrix i rad u njemu.
Ja ću svakako svakome koga znam preporučiti ovaj kolegij, a Vama ću se zahvaliti jer ste bili zaista odlični te nemam nikakvih zamjerki već samo riječi pohvale. Hvala Vam što nalazite vremena za nas, studente, i imate volje i želje prenijeti nam nova znanja jer da nema Vas, ne bismo ni mi puno toga naučili i sada znali. :)« – Nina Protulipac

Naša Brigita je ovako opisala svoje iskustvo:

»Širiti svoje znanje i iskustvo jedna je od osnovnih zadaća svakog čovjeka, velika je to odgovornost ali i zadovoljstvo. Mladi su naš zamašnjak u društvu i trebamo im na praktičnim primjerima pokazati kako poslovni svijet funkcionira i raste. Ali isto tako i mi možemo puno toga naučiti od studenata, volim raditi s mladima, čuti njihove ideje i mišljenja, a pogotovo osjetiti njihov entuzijazam. Hvala profesoru Mandiću koji je prepoznao Intrix CRM kao odličan alat za praktični dio kolegija.« – Brigita Kovačević

Hvala svima koji su sudjelovali u ovom projektu!

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.