Jeste li zainteresirani za novo Intrix korisničko sučelje?

Moje ime je Marko i siguran sam da me većina čitatelja našeg bloga već poznaje.
Zaposlen sam u poduzeću Intera više od 10 godina, a posljednjih nekoliko godina, pored konzultacija za uvođenje CRM sustava, brinem se i o razvoju našeg proizvoda Intrixa.

Pred Vama se nalazi prvi u nizu članaka na temu našeg najvećeg razvojnog projekta posljednjih godina. U 2018. godini pružit ćemo Vam još bolji korisnički doživljaj prilikom korištenja Intrixa budući da ćemo potpuno nadograditi korisničko sučelje.

Zašto razvijamo novo korisničko sučelje Intrixa?

Trenutno korisničko sučelje počeli smo razvijati 2006. godine. Od tada smo razvili mnogo različitih funkcija koje su Vam pomagale u radu s Intrixom. Za inovativne pristupe dobili smo i nekoliko prestižnih nagrada (zlatna nagrada Komore za trgovinu i industriju Slovenije, najbolja poduzetnička ideja, European Venture Summit).

U posljednje tri godine uložili smo mnogo vremena i truda u proizvodnju mobilnih aplikacija za iOS i Android uređaje. Ukoliko još ne upotrebljavate mobilnu aplikaciju Intrix, možete je skinuti i isprobati ovdje.

Tehnološki napredak u razvoju web rješenja u posljednjih je nekoliko godina izvanredan. Potpuno smo svjesni novih razvojnih mogućnosti zbog čega smo prošle godine odlučili razviti potpuno novo korisničko sučelje za on-line verziju Intrixa.

To će uključivati ​​kombinaciju već testirane funkcionalnosti sadašnjeg sučelja i mnoge suvremene prakse koje su posljednjih godina dokazale.

Najviše pažnje posvećujemo korisničkom doživljaju, i upravo tu nam Vi pomažete. Stoga Vas pozivamo da nam svoje prijedloge šaljete i ubuduće za novo korisničko sučelje!

Kada će novo korisničko sučelje biti dostupno?

Svi korisnici Intix CRM programa znaju da je veoma prilagodljiv. Znamo da Vam je to vrlo korisno pa će tako naravno i ostati. Stoga se razvoju novog web sučelja pristupa izrazito pažljivo i sustavno. Uvjereni smo da će biti izvanredan i da će s njim biti lakše raditi.

Naš razvojni plan: 31. 5. 2018. planiramo prvu prekretnicu kada ćemo određenim korisnicima dopustiti korištenje beta verzije korisničkog sučelja. Dana 31.7. 2018. nastupa sljedeći korak kada namjeravamo svim korisnicima omogućiti korištenje novog korisničkog sučelja. Između ostalog,  tu su uključene određene prekretnice s određenim skupom funkcionalnosti, ali više o tome u budućnosti.

 

Kako će izgledati novi Intrix?

Sigurno želite znati kako će izgledati novo korisničko sučelje, zar ne? Danas ću Vam prikazati tek nekoliko fotografija zaslona ​​a sljedeći put ću Vam, obećavam, pokazati snimku zaslona posljednje verzije.

Na novom korisničkom sučelju tvrtke Intrix možete jednostavno prilagoditi stupce pojedinačnih popisa, a ta će osobna postavka biti spremljena u Vaš korisnički profil. Tako će svi popisi biti prilagođeni Vašim potrebama.

Posebnu pozornost obratili smo na karticu klijenta, odnosno kontakt. Ona će biti podijeljena na središnji dio, a widget možete sakriti lijevo ili desno. U kontakt ćete moći brzo dodati poziv, zadatak, sastanak ili bilješku. Također ćete moći brzo promijeniti pojedinačna polja bez prijenosa na sljedeće stranice za uređivanje.

Uređivanje zapisa će biti prilagođeno i velikim ekranima jer će se obrazac protezati preko cijelog zaslona. Dodavanje ili odabir u različitim poljima bit će jednostavno za korisnika (padajući izbornici, odabir iz prozora, polja datuma itd.).

Važna promjena u novom korisničkom sučelju svakako je takozvani izgled kanbana. Mogućnosti, projekti, usluge (i ostale kartice) moći će se premjestiti iz jedne faze u drugu na vizualnom sučelju. To će zasigurno pomoći poboljšanju preglednosti i ubrzavanju vaših zadataka.

Raspored će također dobiti neke nove funkcionalnosti pored postojećih.

Toliko za danas. Svaki mjesec ću Vas upoznavati s našim napretkom. Povremeno ćemo zaviriti u naš razvojni ured kako biste mogli uživo pratiti kako teče naš razvoj.

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.