Kako popuniti sastanke i smanjiti putne troškove?

Svakodnevno u poslovnom svijetu planiramo sastanke s klijentima ili obilaske u svrhu narudžbi i primorani smo raditi i optimizirati putne troškove.

Neki od nas putuju relacije od grada – do grada, drugi pak sve sastanke odrade u jednom gradu, U svakom slučaju izazov je kako izgubiti što manje vremena i napraviti što manje kilometara.

U Intrix CRM prilikom unosa kontaktnih podataka Poduzeća unosimo polje »Grad« i »Pošta«, stoga su to i mogući kriteriji pretraživanja i optimizacije.

Pretražimo potencijalne klijente (po kriteriju grada!),  koji su imali upit prema nama.

Ako uključimo i kriterij »Potencijalni klijent« ili eventualno pretražimo »poslovne prilike« po kriteriju »Grad-a« dobijemo idealan način za planiranje ili zapunjavanje dnevnih sastanaka. Naprimjer:

Tko je još u Rijeci, da zapunim poslovne sastanke, a da je u zadnja 3 mjeseca tražio ponudu?

1. Opcija pretrage u Filteru po kriteriju »potencijalni klijent« i »grad« je besplatna!

Filtriranje poduzeća u crm za planiranje sastanaka

Isto tako imamo u rješenju Intrix CRM mogućnosti naše klijente (poduzeća) prikazati na Karti (Zemljovidu) i time dobiti prostorsku sliku o tome kako, kojim redosljedom planirati sastanke.

2. Opcija golog prikaza klijenata na karti Googla je trenutno investicija od 240€. Dodatne nadgradnje su recimo prikaz potencijalnih i postojećih u bojama, dodjeljivanje klijentima servisne naloge, dodavanje u planner i slično.

Ako imate slične potrebe i izazove za optimizaciju poslovnih sastanaka, obilazaka klijenata i sl. nas kontaktirajte na podrska@intrixcrm.com.

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.