Kako je Marko povećao prodaju – novi promo video

Predstavljamo vam Marka, sada uspješnog  poduzetnika,  koji je znao kako poboljšati svoje  poslovanje  i ostvariti bolju prodaju.

U njegovom poduzeću savjetuju i prodaju oglasni prostor. Treća je obljetnica njihovog poslovanja, posao se solidno odvija, a Marko trenutno ima osam zaposlenika. U  poduzeću  su  još  donedavno  podatke  o  klijentima  pratili  u  zbirci  excel  tablica.  Podaci  o  prodajnim aktivnostima bile su na različitim mjestima: u glavama, bilješkama, te u elektroničkoj pošti djelatnika. U poduzeću su povremeno zaboravili na kakav upit ili sastanak. Iz razloga što nije bilo praćenja prodaje pa se često događalo da više prodajnika radi s istim klijentom, ponavljaju se iste stvari te se gubi dragocjeno vrijeme.  Zato  je  za  pripremu  prodajnih  akcija  često  nedostajalo  vremena.  A  nekome  kome  je  “vrijeme novac”, to se ne smije događati.

Marko je znao da nešto mora poduzeti ako želi optimizirati i povećati prodaju. Započeli su koristiti Intrix, prilagodljiv web program za CRM i vođenje projekata.

Uporaba Intrixa je jednostavna, a prilagodili su ga točno po Markovim željama. Sada u poduzeću imaju potpun, 360­stupanjski pregled nad svojim klijentima. Uređena baza klijenata je na jednom mjestu,  a sva  povijest  i  planirane  aktivnosti s  klijentima su  jasne  i  pregledne.  Više  ne  zaborave nazvati  klijenta,  ne  kasne  na sastanke  i  druge  aktivnosti  jer  ih Intrix  o  tome  e­mailom  i  SMS  porukom pravovremeno podsjeti. Marko ima potpun pregled nad aktivnostima i uvijek je upoznat tko je što i kada napravio s klijentom.

U  Markovom  poduzeću  vrijeme  troše  puno  učinkovitije.  Smanjili su  troškove,  a  prodaju su  u  zadnjih  6 mjeseci uspjeli povećati za 28%. Marko sada ima više vremena za svoju obitelji. Poslujte sada i  vi  kao Marko i još  2000  zadovoljnih  korisnika Intrixa. Isprobajte  ga  30  dana  besplatno i uvjerite se sami.

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.