Mobilna aplikacija 3.0

Zadovoljstvo mi je što vas mogu obavijestiti da smo za vas pripremili novu verziju 3.0 mobilne aplikacije. Ovo je veliko ažuriranje Intrix mobilne aplikacije za Apple i Android uređaje, a razvijaju se i neke nove značajke.

VAŽNO: Ako na vašem mobilnom uređaju nisu uključene automatske nadogradnje, upotrijebite App Store ili. Google Playa je ažurirala aplikaciju Intrix na verziju 3.0. Ako ne znate koju verziju aplikacije koju ste instalirali, možete je vidjeti klikom na Postavke – O Intrixu s izbornika. Za Apple uređaje potrebna je minimalna inačica iOS-a 10 za instaliranje aplikacije.

Ako već nemate instaliranu aplikaciju, kliknite ispod.

app-store

U nastavku pogledajte što je novo u novoj 3.0 mobilnoj aplikaciji.

Brže učitavanje podataka

U novoj verziji mobilne aplikacije ažurirali smo pretraživanje i pretraživanje podataka. Tako se sada svi podaci učitavaju brže, ukupna odzivnost aplikacije još je bolja nego ikad.

Dodali smo vremensku traku na kartici klijenta

Pomoću vremenske trake možete u kronološkim karticama vidjeti što se dogodilo i što će se dogoditi s tvrtkom, kontakt, prilika itd.

Vremenska traka prikazuje prošle i buduće događaje koji se odnose na svaku karticu kupca, kontakt, priliku itd.

Ikone vremenske trake prikazuju vam karticu, a također možete dobiti povezani zapis klikom na vezu u svakom događaju.

VAŽNO: Ako na vašem mobilnom uređaju nisu uključene automatske nadogradnje, upotrijebite App Store ili. Google Playa je ažurirala aplikaciju Intrix na verziju 3.0. Ako ne znate koju verziju aplikacije koju ste instalirali, možete je vidjeti klikom na Postavke – O Intrixu s izbornika. Za Apple uređaje potrebna je minimalna inačica iOS-a 10 za instaliranje aplikacije.

Android_casovnica-200x384
iOS_casovnica-200x397

Mogućnost dodavanja različitih podsjetnika putem e-pošte, SMS-a i push poruka

Podsjetnici putem e-pošte, SMS-a i push poruka mogu se postaviti na kartici za snimanje u mobilnoj aplikaciji. Podsjetnike možete postaviti putem SMS-a, e-pošte i push obavijesti.
Možete postaviti i podsjetnike za svoje suradnike, a možete postaviti i više podsjetnika odjednom. Pregled postavljenih podsjetnika može se vidjeti kronološki u odjeljku vremenske trake.
Kampanju za dodavanje podsjetnika prvo možete pronaći u liniji radnji.

iOS_dodaj_opomnik-200x397
iOS_dodaj_opomnik2-200x397
iOS_opomniki-200x397
Android_dodaj_opomnik-200x388
Android_dodaj_opomnik2-200x386
Android_opomniki-200x384

Ažuriran, vizualno ažuriran kalendar

Kalendar u mobilnoj aplikaciji potpuno je ažuriran i vizualno ažuriran. Najveća promjena je podudaranje boje na slici iz internetske verzije. Također, kalendar radi vrlo brzo, jer smo optimizirali opterećenje na njemu.

iOS_koledar-200x397 (1)
iOS_zapadle_aktivnosti-200x397 (1)

Što je novo u popisima mobilnih uređaja

Omogućili smo dodatne ikone za obogaćivanje na svim popisima u mobilnoj aplikaciji za pregled ispisa e-pošte ili pdf-a ili drugog sadržaja. Neki se statusi također mogu obojiti u popisima.

iOS_stevilo_zapisov-200x397
Android_pokazi_vec-200x388
Android_stevilo_zapisov-200x387

Nova tražilica na svim karticama

U mobilnu aplikaciju dodali smo opću tražilicu koja vam omogućuje pretraživanje na svim karticama. Možete ga pronaći na lijevoj bočnoj traci. Kada unesete okvir za pretraživanje i kliknete “Pretraži”, prikazuju se rezultati.

iOS_iskanje_meni-200x397
IOS_iskanje-200x397
Android_iskanje_meni-200x384
Android_iskanje-200x382

Teme u boji Slično kao i na webu, omogućili smo teme u boji u mobilnoj verziji aplikacije. Tema boja je održavana, što znači da je možete postaviti u web verziji, a bit će postavljena na mobilnom uređaju. U mobilnoj aplikaciji možete postaviti temu boja u Postavke – Teme u boji.

iOS_stranski_meni-200x397
iOS_teme-200x397
Android_stranski_meni-200x384
Android_teme-200x382
|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.