Može li CRM sustav umjesto vas prodati vaš proizvod?

Automatizacija je sve više dio našeg svakodnevnog života: od aparata za kavu koji nam kuha kavu, inteligentnih automatiziranih kuća, koje tijekom ljetnih praznika simuliraju našu prisutnost, proizvodne linije, skladišta, luke, sve do samovozećih vozila koja brzo postaju stvarnost. Možda ste već vidjeli Google pomoćnika, koji će moći telefonirati umjesto vas i dogovoriti termin kod frizera. Sva ova automatika može umjesto nas voditi brigu o zadacima koje možemo nekako predvidjeti.

Što to ima zajedničko s Intrix sustavom? 

Nažalost, Intrix u ovom trenutku još neće sam nazvati kupca i prodati vaš proizvod ili uslugu, no već smo automatizirali određene korake u osnovnoj verziji Intrixa. Najčešće je automatizacija napravljena po mjeri za svakog klijenta.

Bilo da se radi o poveznici na ERP sustav (Pantheon, SAOP, itd.), gdje se tvrtka iz CRM sustava automatski prenosi na ERP, automatsko izvješće o posjetima proteklog tjedna, automatsko informiranje korisnika prije zakazanog servisa ili neke druge specifične automatizacije … Sve se može automatizirati, i složeniji međuovisni zadaci u upravljanju projektima, koji se automatski pomiču ako se jedan od prethodnih odgodi.

Što smo automatizirali u Intrixu? 

Možda je bolje pitati zašto smo automatizirali. U prodaji se često događa da dosta vremena provedemo u pripremi ponude aktivnosti prije slanja. Nakon slanja ponude često na telefonski poziv zaboravimo. Zbog toga smo u Intrix sustavu automatizirali proces nakon poslane ponude. Ako slučaj premjestite u fazu “poslana ponuda”, poziv će se automatski dodjeliti odgovornoj osobi. Tako će vas sistem automatski podsjetiti o pozivu u roku od 3 radna dana nakon slanja ponude. Tako nećete zaboraviti pozvati (potencijalne) klijente i poboljšati će se mogućnost pridobivanja posla. Automatizirali smo još jedan korak.

U sustavu Intrix možete odvojiti sve tvrtke prema tipu: potencijalne, klijente i dobavljače (tipove i ostale šifrante možete prilagoditi svojim specifikacijama). Ako je slučaj uspješno završen, tip tvrtke automatski će se promijeniti u klijenta. S tim želimo pokazati, da je automatizacija jednostavna i učinkovita. Na vama je da identificirate korake u vašem prodajnom, projektnom, servisnom ili nekom drugom procesu i da saznate da li može Intrix umjesto vas automatski da vodi računa za neku od njih. Želite li ga isprobati? 30-dnevna besplatna probna verzija dostupna je ovdje.

|
5/5 - (1 vote)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.