Novi organizator

Intrixov novi unaprijeđen (kalendarski) organizator odlikuju nove funkcionalnosti, koje dodatno pojednostavljuju organizaciju i pregled svakodnevnih aktivnosti. Vjerujemo, da će vaš rad u Intrixu od sada biti još lakši i učinkovitiji!

organizator_na_ipadu

1.  Pregled organizatora, za više suradnika na jednom mjestu

Na novom organizatoru možete istovremeno pregledavati aktivnosti svih ili nekih od vaših suradnika, na jednom mjestu. Jednostavno odaberite suradnike čiji organizator želite istovremeno prikazivati. Klikom na »Dodaj« odaberete dodatnog suradnika za prikaz, klikom na »x« pak jednostavno uklonite suradnika iz pregleda.

kalendar1

2.  Pored tjednog, od sada dnevni i mjesečni kalendarski pregled

Novi organizator od sada vaše aktivnosti može prikazati i po mjesečnom, tjednom ili dnevnom pregledu. Tako možete lakše i učinkovitije pregledavati i planirati one aktivnosti koje dulje traju. Među pregledom s klikom jednostavno birate Mjesec, Tjedan, ili Dan.

mjesecni-org

3.  Odabir prikazivanja željenih, samo određenih posl. aktivnosti

Od sada možete jednostavno odabrati koji tip aktivnosti želite vidjeti na Organizatoru (kalendarskom pogledu). Ako želite na primjer vidjeti samo sastanke ili sve aktivnosti tekućeg tjedna, sebi to na kalendaru sami prilagodite. Z lijevom okviru – u izborniku aktivnosti kliknite na “Dodaj” ako želite tip aktivnosti dodati u preglednik Organizatora. Ako želite neki tip aktivnosti ukloniti, kliknite na »x« unutar okvira te aktivnosti.

kalednar_-_samo_sastanci

4.  Mogućnost grafičnog pregleda trajanja aktivnosti

Sve one duže aktivnosti su od sada na organizatoru i grafički prikazane; prekrivaju sate ili dane, ovidno o duljini trajanja aktivnosti. S time imate bolju sliku o zauzetosti i možete lakše planirati aktivnosti. Sastanak koji traje od 8.00 do 11.00 sati biti će vidljiv i prikazivat će razdoblje trajanja aktivnosti.

kalendarske_aktivnosti2

5.  Pregled otvorenih aktivnosti u Intrixu

Desni dio organizatora prikazuje pregled svih vaših otvorenih aktivnosti, koje možda i nisu bile napravljene u planiranom terminu. Aktivnosti je moguče sortirati s funkcijom povuci-spusti (drag & drop) kojim jednostavno razvrstate vaše prioritete, tako da su na vrhu vidljive one vama najvažnije, koje uvjek možete prebaciti u kalendar.

otvorene_aktivnosti3

Želite li isprobati novi (kalendarski) Intrix organizator? Postojeći se prijavite u vašu Intrix aplikaciju, a svi novi posjetitelji, ukoliko nemate Intrixa možete ga kreirati na prijavnim obrascem Intrix CRM.

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.