Pomoć i vaša interna pojašnjenja za rad u Intrix programu

Unaprijeđena verzija sustava Intrix CRM od sada omogućava osnovna pojašnjena i pomoć unutar program, što bi rad s Intrixom trebalo napraviti još jednostavnijim. Na tabovima nekih unosnih polja i šifrarnika su zapisane upute za uporabu programa koje vas usmjerava u proces. Upute i polja pomoću možete podešavati i sami.

1. Primjer pomoći na tabu

Kada kliknete na neki tab u Intrixu (npr. popis Poziva) se tamo ispiše pomoć za uporabu ovog raba (npr. na što biti pozoran prilikom unosa novog poziva).

pomoc-hr

Pomoć na tabu možete s klikom na Zatvori jednostavno ukloniti; a ako je želite ponovno prikazati kliknite na Pomoć. Sadržaj uputa i pojašnjenja možete prilagoditi svojim specifičnim potrebama i načinu rada, što napravite s klikom na Uredi.

2. Primjer pomoći na unosnom obrascu

Pomoć pri unosu podataka se ispiše, kada se postavite na upitnik, na određenom unosnom polju, šifrarniku ili chooseboxu. Na primjeru ispod je prikazana pomoć s pojašnjenjem mogućnosti odabira slanja podsjetnika putem E-maila na sastanku prisutnih poduzeća.

pomoc2-hr

Pomoć si možete prilagoditi svojim potrebama

Ova novost je posebno zanimljiva skrbnicima Intrixa i upravi koja želi usmjeriti djelatnike kako i koji način koristiti Intrix. Na taj način usmjeravate i upozoravate suradnike na vaš specifičan radni proces.

pomoc2

Pomoć je razdjeljena na dva sklopa i moguće ju je odvojeno uređivati.

Pomoć na tabu (popis zapisa)

Prilagodite si je s klikom na uredi, na okviru za pomoć (na u desnom gornjem kutu). Prikazat će vam se novi prozor u kojeg upišite sadržaj nove pomoći.

Pomoć na poljima, šifrarnicima – na unosnom obrascu


Prilagodite je s klikom na vprasaj.jpg pred željenim unosnim poljem ili šifrarnikom. Prikazat će vam se novi prozor, u kojeg unesete željeni sadržaj nove pomoći.

Mogućnost prilagođavanje pomoći vašim posebnostima ima administrator Intrix-a u vašem poduzeću.

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.