Postavite i spremite vlastite poglede organizatora

Sigurno ste već upoznati s time da se u Intrixu nalazi novi organizator. Pored svih novih funkcionalnosti, prezentirat ćemo jednu koja će Vam dodatno uštedjeti vrijeme – postavljanje vlastitih pogleda kroz pohranjivanje filtera.

Ovim pristupom u svakom trenutku možete jednim klikom pozvati željeni pogled organizatora kao i npr. sastanke cijele prodajne ekipe, samo određenih suradnika, svoje aktivnosti, dane odsutnosti ili drugo po želji.

prikaz_spremanja_filtera_prodajne_ekipe
Na primjeru ćemo pokazati kako spremiti filter s sastancima, pozivima i zadacima svih djelatnika u prodaji, te kako ga urediti i izbrisati. Ukoliko koristite stari Kalendar, prvo se morate prebaciti na novi Kalendar.
1.    Spremanje filtera u CRM kalendaru
U prvom koraku si postavimo željeni pogled. U filteru »Korisnici u grupe« klikom na ikonicu »Dodaj« odaberemo djelatnike prodajnog odjela, te pod aktivnostima odaberemo sastanke, pozive i zadatke. Ostale možemo ukloniti.

Kada je pogled uređen, u padajućem meniju za odabir filtera kliknemo na ikonicu »Dodaj«. Otvorit će Vam se novi red u kojem upišemo naziv filtera. Ovoga ćemo nazvati »Aktivnosti – prodaja«. Nakon toga je filter je potrebno sačuvati klikom na ikonicu »Spremi«.

dodaj_i_spremi_filter_na_organizatoru_intrix_crm

Poglede spremljene u filteru jednostavno pozovemo klikom u padajućem meniju.
prizivanje_jednom_spremljenog_filtera_na_organizatoru
2.    Uređivanje filtera
Filtere koje smo ranije spremili možemo bilo kada ponovno uređivati. U našem filteru »Aktivnosti – prodaja« ćemo sada maknuti zadatke te ga spremiti kao promijenjeni filter. Najprije odaberemo pogled kojeg želimo mijenjati i pod aktivnostima uklonimo zadatke iz odabranih aktivnosti. Zatim kliknemo na ikonicu »Uredi«, i kvačicom u okviru (chooseboxom) potvrdimo sa klikom na »Spremi.«

3.    Brisanje filtera.
Spremljene filtere možemo i izbrisati. Jednako kao pri uređivanju, najprije odaberemo pogled. Klikom na »X« aktivira se pomoćni prozor u kojem potvrdimo brisanje filtera.

brisanje_filtera

Ključne riječi: organizator, spremanje vlastitih filtera, moj pogled, kalendar

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.