Projektni menadžment s Intrix Mobilnom aplikacijom

Danas si ne možemo zamisliti život bez mobitela. Ne samo da pozivamo i komuniciramo pomoću njih, već za razne svrhe koristimo različite aplikacije u različitim prigodama. Također možete Intrix koristiti i za upravljanje projektima – na pametnom telefonu, tabletu, na poslu ili terenu. Dostupan je za Android i iOS.

Kako Intrix mobilna aplikacija pojednostavljuje upravljanje projektom?

Evo nekoliko primjera uporabe:

Dodavanje i praćenje projekata i zadataka

Upravljanje projektima nikada nije bilo lakše. Možete delegirati, pregledati i dovršiti svoje projekte sa zadacima u aplikaciji. Cijeli pregled vaših projekata pruža se na jednom mjestu, 24 sata dnevno bilo gdje.

Uvijek ažurni podaci

U mobilnoj verziji uvijek imate ažurirane informacije o svojim projektima, jer je sinkronizacija između web – desktop aplikacije i mobilne aplikacije u realnom vremenu. Ako, na primjer, vaš kolega u uredu na vašem računalu napravi promjene u projektu na kojem radite, odmah će biti vidljive u mobilnoj aplikaciji.

Jednostavan unos kontakata skeniranjem posjetnica

Ako ste na sastanku s novim kupcem ili poslovnim partnerom vjerojatno ćete primiti posjetnicu. Nakon toga za učinkovitu prodaju mora slijediti unos / pohrana novog kontakta. Ništa lakše. U mobilnoj aplikaciji za upravljanje projektima koristite značajku skeniranja poslovne kartice. Nakon skeniranja poslovne kartice podaci s poslovne kartice automatski se prenose u aplikaciju. Samo provjerite podatke, a zatim ih jednostavno spremite.

Pratite kalendar i aktivnosti u tijeku

Kalendar s rasporedom neophodan je alat u današnjem poslovnom svijetu. Možete pratiti sve svoje obveze, pozive ili zadatke u mobilnoj aplikaciji koja vas na vrijeme podsjeća.

Podsjetnici za zadatke u tijeku

Budite bezbrižni jer nećete zaboraviti na zadatak ili sastanak. Program za projektni menadžment će vas podsjetiti na njih. Podsjetnici koje postavite pojavljuju  se kao SMS, push ili e-pošta. Još važnije: primit ćete ih kada vi ili vaše kolege to poželite.

Ako ste u pokretu, vaša mobilna aplikacija može poslužiti kao navigacija do sljedećeg odredišta jer je povezana s Google maps. Samo pazite da vozite sigurno dok ste mobilni – u pokretu.

Svi kontakti pri ruci

Vaša aplikacija zna sve o vašem projektu. Naravno, ona također poznaje kontakte koji pripadaju određenom projektu. Sa samo nekoliko klikova, već pozivate i spremate sve dogovorene aktivnosti. To su samo neki primjeri korištenja Intrixa za upravljanje projektima. Svaki voditelj projekta ili član projektnog tima ovisi o tome kako će ga moći koristiti. Aplikacija Intrix za upravljanje projektima je izvrsna, ali glavna je svrha pojednostaviti i optimizirati vaš rad. Možete je besplatno isprobati danas. Najprije se registrirajte za besplatnu probnu verziju, budući da ćete dobiti pristupne podatke, a zatim preuzmite program Intrix na Google Playu ili u pozornici za aplikacije (ovisno o mobilnom uređaju). Registrirajte se i besplatno ga isprobajte.

 

|
5/5 - (1 vote)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.