Upute za sinkronizaciju s iPhonom telefonom

Koledar u Intrix CRM  programu je moguće na jednostavan način jednosmjerno povezati sa kalendarom mobilnog telefona iPhone. Ova funkcija vam omogućava da u svakom trenutku imate pregled nad svojim aktivnostima i u kalendaru vašeg mobilnog aparata MAC .

Slijedite slijedeće korake.

1. U Intrix CRM-u kliknite na TAB “Organizator”.

Na lijevoj strani nalaze se spremljeni filteri s prikazom aktivnosti. U meniju lijevo odaberemo kriterije za sinkronizaciju. Ako želimo prenositi sve aktivnosti, odaberemo »Moj kalendar«, ako trebamo samo određenu aktivnosti, npr. sastanke, odaberemo filter »pregled sastanaka«. U primjeru da željenog filtera još nemamo si ga spremite sami. Ovdje su upute kako spremiti filter.

2. Kada odaberemo želeni pogled, kliknimo na poveznicu iCAL, koja se nalazi nad padajučim menijem filtera. Otvorit će vam se redak s kreiranom poveznicom (link i ikona) za kopiranje poveznice. Link ili poveznicu možemo sada priljepiti u drugi program (Klik na ikonu je identičan funkciji copy – paste).

3. Kreiran URL je sada potrebno unijeti u postavke iPhona. Predlažemo da si poveznicu pošljete na e-mail (copy – paste).

sinkronizacija_ical4

sinkronizacija_ical5

4. Sada na iPhonu kliknite Settings ->  Mail, Contacts, Calendars i kliknite Add Account.

Odaberite opciju Other“i pri Calendars odaberite “Add Subscribed Calendar“.
U polje Server priljepite prije kreirani i pohranjenu iCal poveznicu – URL. Kliknite “next” i ništa ne mijenjajte te samo spremite obrazec (kliknite “save”).

sinkronizacija_ical6

sinkronizacija_ical7

sinkronizacija_ical8

Kroz nekoliko trenutaka će se aktivnosti iz Intrixa prenijeti i u kalendar na iPhonu. Od sada će se sktivnosti periodično prenositi u vaš iPhone.

sinkronizacija_ical9

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.