Upute za sinkronizaciju s Android telefonom (kalendarom)

Ako svoj kalendarski pogled Intrix CRM sustava želite imati i na mobilnom uređaju s operacijskim sustavom Android, potrebno je prvo Intrixov kalendar povezati s Googleovim kalendarom.

Upute za prethodno povezivanje Intrixovog i Googleovog kalendara možete vidjeti na sljedećoj poveznici:

http://www.intrixcrm.com/primjeri-uporabe/google-sinkronizacija-intrix-crm/

Kada napravimo korake iz navedenih uputa u linku, na mobilnom uređaju će vam se otvoriti (t.j. ponuditi) kalendar koji je povezan s našim Google računom. Na slici ispod možete vidjeti kalendar mobilnog uređaja koji još nije povezan s Intrixom.

android-sinkronizacija

Na mobilom uređaju trebamo pritisnuti tipku za prikaz dodatnih postavki kalendara, te odabrati opciju Kalendari, kao što je moguće vidjeti na slici u nastavku.

android-sinkronizacija2

Pojavit će Vam se pregled svih kalendara koje je moguće odabrati za prikaz na ekranu.

Odaberimo Intrixov kalendar, kojega smo u prethodnom koraku prenijeli u svoj Google račun. U našem primjeru ćemo označimo kalendar https://intera.intrix…, a Vi odaberite Vama dodijeljenu poveznicu na Intrix i spremite opciju.

android-sinkronizacija3

Na mobilnom uređaju trebamo još jednom pritisnuti tipku za prikaz dodatnih postavki kalendara, te odabrati Sinkroniziraj, kako bismo sinkronizirali kalendar telefona s Googleo-vim kalendarom. Sada je Vaš kalendar preko Googleova kalendara sinkroniziran i s Intrixom.

android-sinkronizacija4

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.