Vaučeri za digitalizaciju malih i srednjih poduzeća – zadnji krug prijava!

Digitalni vaučeri

Treći i posljednji krug prijava za sufinanciranje implementacije složenih digitalnih rješenja u sklopu projekta “Vaučeri za digitalizaciju” je stigao!

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021. – 2026. dodjeljuje bespovratna sredstva putem vaučera za digitalizaciju. Sve što je potrebno je zatražiti ponudu i prijaviti se na vaučer kako bi vam sredstva implementacije bila sufinancirana.

  • Kada se možete prijaviti: od 1. 3. 2024. do 8. 4. 2024.
  • Tko se može prijaviti: mikro, mala i srednja poduzeća.
  • Financiranje do: 19. 900 eura.
  • Prihvatljivi troškovi: implementacija Intrix sustava i korisničke licence (u trajanju od 12 mjeseci).
  • Vaučer: Složena digitalna rješenja.
Vaučeri za digitalizaciju malih i srednjih poduzeća

Digitalizacija nas danas čeka na svakom koraku a da bi se ulovili u koštac s njom trebaju nam pravi alati.

Intrix je jedan od tih neizostavnih alata, CRM koji vam može pomoći bolje organizirati prodajnu ekipu i podići prodaju na višu razinu. Isto tako, Intrix za vođenje projekata ili servisa i montaža mogu vam znatno unaprijediti organizaciju posla kvalitetnim pregledom nad radnim nalozima i zadacima.

Zato ne propustite priliku, prijavite se na digitalne vaučere i iskoristite nepovratna sredstva za sufinanciranje implementacije sustava koji vam pruža sve ovo na jednom mjestu – Intrix

Ne zaboravite, sredstvima dobivenim na natječaju možete sufinancirati implementaciju ili nadogradnju postojećeg Intrix digitalnog rješenja. Također kod Intrixa možete ovim vaučerom financirati i korisničke licence u trajanju od 12 mjeseci!

Tu smo da vam pomognemo

Kako bismo vam maksimalno olakšali proces planiranja i provedbe digitalizacije vašeg poslovanja tu je i webinar koji smo održali u suradnji sa tvrtkom PJR. Na webinaru smo prošli kroz kompletan proces kako bi vam dali sve potrebne informacije da biste bili spremni za iduću tranšu koja kreće 1. 3. 2024.

Na webinaru možete čuti sve o procesu prijave za sufinanciranje putem vaučera, koja vam je dokumentacija potrebna, te da li ste prihvatljivi prijavitelj.

Dakle, da rezimiramo:
Priprema projekta sufinanciranja ✅
Sufinanciranje ✅
Implementacija ✅

Spremni ste, stoga nemojte čekati! Javite nam se i odaberite kvalitetnog i iskusnog partnera za implementaciju koji ima 90% odobrenih projekata na prošle dvije tranše. Započnite svoj put prema digitalnom poslovanju već danas!

Javite nam se, tu smo za vas!

Javite nam se, tu smo za vas!

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.