Zakoračite u digitalno doba uz vaučere za digitalizaciju i Intrix!

Razmišljate o digitalizaciji vašeg poslovanja? Želja vam je unaprijediti vaše poslovne procese i kvalitetnije upravljati sa resursima? Sada je pravi trenutak za to!

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021. – 2026. objavljuje Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Vaučeri za digitalizaciju“. Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem otvorenog postupka dodjele u modalitetu privremenog Poziva.

digitalizacija

Prvi rok za prijavu ističe 7. 7. 2023. Nakon toga se još možete prijaviti u dva kruga:

2. rok od 01. 11. do 01. 12. 2023. godine

3. rok od 01. 03. do 01. 04. 2024. godine

Promjene mogu biti izazovne no uz prave alate te izazove je lakše savladati. Kako bi vam pomogli u ovom pothvatu prijavili smo se u Katalog pružatelja usluga u kategoriji:

  • Složena digitalna rješenja

Osnovni uvjeti za prijavu:
 – Mikro, mala i srednja poduzeća (na području Republike Hrvatske)
 – Najmanji broj zaposlenih prema vrsti vaučera – min 3*
 – Maksimalan iznos vaučera 19.900,00€

Kako bi bili spremni za realizaciju projekta digitalizacije poslovanja, krenite već sada planirati jer jesen je iza ugla.

Javite nam se, želimo čuti vaše želje i potrebe. Za vas ćemo pripremiti kvalitetnu i cjelovitu ponudu za digitalizaciju vaših prodajnih procesa, možemo vam optimizirati upravljanje projektima ili implementirati HRM riješenje.

Ukoliko pak imate potrebu za organizaciju usluga servisa ili montaža možemo vam također i taj dio poslovanja digitalizirati, kako biste imali kompletan pregled nad svojim poslovanjem.

Sve na jednom mjestu i sve u jednom sustavu.

Javite nam se na mail:  info@intrixcrm.com ili broj telefona 00385/92 503 11 86

Kako se prijaviti?

Unos projektnog prijedloga vrši se u sustavu eNPOO. U sustav eNPOO moguće je priložiti i dodatne dokaze uz Prijavni obrazac. (Prijavni obrazac je dostupan za popunjavanje u elektroničkom formatu na mrežnoj stranici: https://fondovieu.gov.hr)

Više o vaučerima za digitalizaciju pročitajte na linkovima:

Poziv na natječaj:
https://mingor.gov.hr/javni-pozivi-i-natjecaji-7371/javni-pozivi-i-natjecaji-ministarstva/otvoreni-javni-pozivi-i-natjecaji/1-6-2023-objava-javnog-poziva-vauceri-za-digitalizaciju-referentni-broj-npoo-c1-1-2-r3-i2-01/9289

Katalog pružatelja usluga:
https://mingor.gov.hr/katalog-pruzatelja-usluga-u-okviru-poziva-vauceri-za-digitalizaciju/9283

Zakoračite s nama u digitalno doba!

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.