Živimo u mobilnom svijetu. Jeste vi već dio tog svijeta?

Nije prošlo puno vremena od kada smo, prije nego  što  smo ujutro otišli na posao, uzeli sa sobom dvije stvari: novčanik i ključeve. Danas, pored tih dvaju stvari, uvijek uzmemo još nešto:  mobilni telefon. Mnogi uzmu i tablet.

Mobilni CRM sistem
Mobilni CRM sustav

Ako mobilni telefon slučajno zaboravimo,  tijekom radnog dana imamo puno neprijatnosti. Kako privatna, tako i službena komunikacija vrši se putem mobilnih aparata. Mnogo telefoniramo, šaljemo SMS-e, čitamo i šaljemo elektroničke poruke. Tražimo različite informacije i koristimo brojne aplikacije koje nam pomažu na različitim područjima.

Statističko izvješće web portala Statista.com kaže da je lani (2015) traženje putem mobilnih aparata prvi put u povijesti prekoračilo broj traženja putem klasičnih računala. Trend se nastavlja u koristi mobilnih aparata.

graf-mobile-search-desktop-search

Broj traženja na mobilnim telefonima (plava crta) u usporedbi sa traženjem na računalima (crvena crta) na američkom tržištu (USA). Izvor: Smartinsights.com

Što je mobilni CRM (Mobile Customer Relationship Management)?

Mobilni CRM  je namjenski razvijena poslovna aplikacija za mobilne uređaje. Namjenjena je svima onima koji su u kontaktu sa klijentima. Mobilni CRM nam omogućava da do podataka o klijentima, kontaktima, prilikama i projektima dostupamo u trenutku, bilo gdje i bilo kada. To daje našem poslovanju novu dimenziju, koja rezultira u učinkovitosti, brzoj odazivnosti i večoj realizaciji poslova.

Mobilni CRM najviše potreban onima koji su puno na putu. To su prodajni i regionalni predstavnici, vođe projekata, serviseri/izvođači na terenu i vodstvo poduzeća. Mobilna uporaba raste i kod zaposlenih, kojima je okolina upravo ured. Mnoge aktivnosti naime brže naprave putem telefona ili tablice (čitanje e-maila, izvedba, praćenje statistike, podsjetnici, i sl.)

U Interi smo zadnju godinu i pol intenzivno razvijali mobilni CRM za iOS i Android uređaji. Pri tome smo surađivali sa najboljim stručnjacima na području razvoja mobilnih aplikacija.

Intenzivno smo surađivali sa sestrinskim poduzećem Databox, jednom od vodećih na svijetu na području mobilnih rješenja.

Ponosni smo na razvoj odlične mobilne aplikacije za iOS i Android uređaje. Pri tome smo koristili  najnovije i provjerene tehnologije te postavili temelje, jer želimo u buduće dodati još novih funkcionalnosti.

Nakon prvih testiranja su korisnici bili jako uzbuđeni i zadovoljni. Korisničko iskustvo je zasnovano moderno, aplikacija je brza i omogućava prilagodljivost, koja je ključna već kao desktop funkcionalnost Intrixa. To u praksi znači da možemo mobilnu aplikaciju prilagoditi vašem poslu: Dodajemo/uklanjamo tabove i polja, prikazujemo različite elemente na kalendaru, prilagođavamo polja na popisu i obrascima, prilagođavamo sortiranje i filtriranje u popisu i sl.

Ako vas zanima kakvu mobilnu aplikaciju smo razvili posjetite Google Play ili Applov App Store,  instalirajte si aplikaciju. Prvo putem web stranice www.intrixcrm.com si kreirajte besplatnu aplikaciju.

get-it-on-Google-Playitunes-app-store-logo

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.