CRM i upsales

Intrix CRM programsko rješenje omogućava promjenu ka boljem, uspješnijem, a istovremeno jednostavnom poslovanju. CRM rješenje je zanimljivo za svako poduzeće, bez obzira na veličinu. Zašto? Jer korištenjem ovog sustava osiguravate izravan aspekt poslovanja s vašim korisnicima (kupcima), što postojećim, što potencijalnim. Dobivate 360° pogled aktivnosti koje poduzeće provodi sa svojim klijentima  a i mogućnost dodatne, upsales prodaje.

Kroz prikaz izvješća o uspjesima poslovanja, svatko unutar poduzeća na svom nivou, tko treba informaciju za svoje poslovne odgovornosti, dobiva jasan uvid o ostvarenoj profitabilnosti, (ne)uspješnim rezultatima, zaposlenicima i/ili korisnicima. Svrha toga je mogućnost procjene ostvarenog s planiranim, što daje jasne smjernice za generiranje najefikasnije poslovne strategije.

crm-upsales-1

Intrix CRM rješenje upotpunjuje i automatizira vašu temeljnu prodaju i usluge kupcima. Na primjer, u vašoj evidenciji odjela prodaje, točno znate tko je od kupaca kupio leće za oči. Zato mu sad možete poslati ponudu o tekućini za leće. Time korisnici dobivaju snažnu funkcionalnost jer se korištenjem ovog sustava dolazi do uspješnih rezultata i ostvaruje se veći udio u poslovanju.

crm-upsales-2

Vidni su i rezultati vaše prodajne akcije (slanje personaliziranog dopisa, masovno poslanog e-maila, sl.) Kako izvješća prikazuju unosnost svih kampanja, vrlo lako je odrediti najbolju marketinšku strategiju (jer imamo točan prikaz koje su marketinške aktivnosti bile najunosnije).

crm-upsales-3

|
Rate this post