Intera petu godinu zaredom dobila AAA certifikat platinaste bonitetne izvrsnosti

Intera je ponovno pri vrhu slovenskog gospodarstva. Petu godinu zaredom dobili smo AAA certifikat platinaste bonitetne izvrsnosti. Prestižno priznanje potvrđuje našu predanost iznimnim poslovnim standardima te sigurnosti i poslovnoj pouzdanosti.

Platinasta bonitetna izvrsnost AAA predstavlja najvišu razinu bonitetne ocjene koju tvrtka može postići. Dodjeljuje ga ugledna bonitetna kuća Bisnode na temelju analize financijskih izvještaja i strogog pridržavanja kriterija kao što su platna disciplina, financijska stabilnost i pouzdanost poslovanja.

Certifikat platinaste bonitetne izvrsnosti Interu ponovno svrstava među 1,5% najuspješnijih, poštenih i pouzdanih tvrtki u Sloveniji. Ugledni certifikat prije svega je potvrda dobrog rada te dodatno jača povjerenje poslovnih partnera u Intrix, user friendly sustav za upravljanje odnosima s klijentima i upravljanje projektima.

Dobijanje platinaste ocjene izvrsnosti iznimno je priznanje našeg rada i predanosti cijelog tima. U poslovnom svijetu povjerenje je temeljna građevna jedinica koja omogućuje rast i napredak“, rekao je prilikom primanja nagrade naš direktor Peter Ladič. “Naša predanost ulaganju u razvoj tima i održavanje standarda usluge klijenatima omogućuje nam da prevladamo prepreke i izgradimo čvrste poslovne odnose koji su ključni za uspjeh tvrtke.

Platinasti AAA certifikat

Tvrtke koje dobiju certifikat platinaste bonitetne izvrsnosti predstavljaju najpouzdaniji, najvjerodostojniji i niskorizični poslovni subjekt za suradnju sa svim poslovnim partnerima. Dobitnici međunarodno priznatog certifikata su isključivo tvrtke koje tri godine zaredom imaju najvišu ocjenu izvrsnosti AAA.

Nastojimo pružiti najvišu razinu usluge i izgraditi povjerenje i dugoročne odnose s našim klijentima i zaposlenicima. Uz AAA platinasti certifikat bonitetne izvrsnosti, nedavno smo dobili i titulu Štajerski poslodavac 2022., što je još jedan dokaz naše predanosti visokim standardima i izvrsnosti u svim područjima poslovanja.

Hvala našim klijentima, poslovnim partnerima i zaposlenicima što su dio naše poslovne zajednice. Veselimo se budućnosti i novim prilikama za daljnji napredak.

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.