Mobilna aplikacija Intrix 2.0

Velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da je na raspolaganju mobilna aplikacija Intrix 2.0. U nastavku vas pozivamo da si svoju mobilnu aplikaciju prvo ažurirate, a zatim napravimo njen pregled.

  

Ako vas zanimaju osnovne funkcionalnosti mobilne aplikacije mobilne Intrix aplikacije te možete pogledati na ovoj poveznici. U nastavku pogledajmo novosti.

PREGLEDNIJI POPISI

Na TAB-ovima Poduzeća i kontakti je pred svakim zapisom u popisu ikonica /sličica  Trenutno ti avatari prikazuju inicijale poduzeća i kontakata, no možete ih bilo kada zamijeniti s logotipom poduzeća ili fotografijom kontaktne osobe.

 

SAVJET: Kada idete na sastanak klijentu i na parkingu ili na vratima vidite LOGO poduzeća ga jednostavno fotografirate i dodate na to poduzeće – funkcijom “ Od tog trenutka ćete imati odabran avatar za to poduzeće. Slično je za kontaktne osobe.

USKORO: Za kontaktne osobe ćemo u bližnjoj budućnosti automatizmom povući profilne fotografije iz društvenih mreža (javni podaci)

 

UNAPRIJEĐENA KARTICA KLIJENATA I KONTAKATA

Isto tako kada kliknete na poduzeće ili kontakt, da ga detaljnije pogledate, vidjeti obnovljen pogled. Na vrhu stranice je avatar klijenta ili kontakta, pod njim  je kratica za brzo pozivanje, slanje SMS poruke, slanje e-mail pošte i otvaranje web stranice. Tako sada jednostavno uspostavimo kontakt s poduzećem ili kontaktom, bez da moramo tražiti upisane kontaktne podatke.

  

SAVJET: Ako je ikonica za brzu akciju svjetlo-sive boje, to znači da podatak nije unseen. U tom primjeru kliknite “Uredi”i popunite manjkajuće podatke (telefon, e-mail, web stranica).

 

 

 

POBOLJŠANI OBRASCI

Obnovili smo i vse obrasce – kada kliknete na pojedinačni zapis ili kada  ga uređujete.  Prije su uvijek bila prikazana sva polja, a sada je ro promijenjeno da su zadano vidna samo popunjena polja. Polja koja nemaju unesenog podatka se ne prikazuju t.j. prikažu se tada, kada  kliknete “Prikaži sva polja”. Time smo zagotovili, da su obrasci pregledniji i prikazuju se samo ona polja, koja su vam važna.

SAVJET: Ako imate potrebu za prilagođenim mobilnim obrascima se obratite na našu potpornu službu (podrska@intrixcrm.com), jer sve mobilne obrasce možemo potpuno prilagoditi vašim potrebama.

 

 

 

 

UNAPRIJEĐEN KALENDAR

Kalendar je jedan od najvažnijih dijelova mobilne aplikacije Intrix. U verziji 2.0 smo ga znatno poboljšali. Preklapanje među danima je brže i jednostavnije. Omogoćili smo i mjesečni pregled, koji omogoćava jednostavno pomicanje među datuma. Prav tako aktivirali suvremene preglednije filtere.

  

SAVJET: Klikom na ikonicu kalendara, koja se nalazi u desnom gornjem kutu, odmah kod gumba za dodavanje zapisa (+), prikazat će vam se trenutni dan. Posebice je to praktično kada pregledavate aktivnosti po danima ali mjesecima a želite se vratiti na trenutni (današnji) dan.

 

 

BOLJI PREGLED POVEZANOG SADRŽAJA (AKTIVNOSTI KLIJENTA)

Obnovili smo prikaz povezanog sadržaja – na pojedinačnom zapisu. Do njih pristupate tako, da na kartici zapisa kliknete “Povezano”. Glavna svrha povezanih sadržaja je, da možete na kartici klijenta brzo dostupati do svih kontakata, prilika, aktivnosti, sastanaka itd. odabranog poduzeća.

  

SAVJET: Brojka – zeleni oblačić nam prikaže koliko je zapisa u nekom od povezanih sadržaja. Npr. (3x) telefonska poziva za poslovnu priliku na kojoj radimo.

 

 

 

BOLJA PREGLEDNOST FILTERA MOBILNOG CRM

Grafično smo obnovili i filtere, pomoću kojih možemo na mobilnom uređaju napraviti jednostavnu filtraciju podataka. Filteri so razdijeljeni u dva djela: Moji filteri (sami si ih podesite) i Grupni filteri (zadano podešeni).

   

SAVJET: Ako želite na mobilnom uređaju imati novi filter morate kreirati i spremiti na web računalnoj verziji Intrix aplikacije. Ovdje su upute kako filtere podesiti.

 

 

 

Pored svih novosti mobilna aplikacija Intrix 2.0 sadržava brojna poboljšanja koja će vam pomoći da vaš mobilni CRM bude još korisniji.

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.