Nadzorna ploča – novi modul u Intrix-u

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da smo razvili novi modul u Intrixu, koji smo nazvali Nadzorna ploča (Dashboard).

Glavna svrha nadzorne ploče je da se na njoj mogu vidjeti različiti podaci zajedno. To vam omogućuje da budete brži u svom operativnom radu, a također vam pomaže da lakše donosite strateške odluke za svoju tvrtku na temelju podataka prikupljenih na jednom mjestu.

U praksi to znači, da na nadzornoj ploči, na jednom ekranu, možete pratiti različite prikaze s pojedinačnih kartica, upravljati s nekoliko različitih kalendara, pregledavati izvješća i još mnogo toga

Nadzornoj ploči možete pristupiti putem ikone koja se nalazi ispred prve kartice u vašem Intrixu.

nadzorna ploča u sistemu intrix crm

Kako postaviti svoju ploču?

Na jednostavan način možete kreirati vlastitu ploču. Kliknite na ikonu “Nadzorna ploča” i ako nemate unaprijed postavljene ploče, vidjet ćete uređivač za izradu nove ploče.

Možete imenovati svoju ploču kako želite i postaviti je kao zadanu ili kao zajedničku – zajedničku možete postaviti samo ako imate administratorska prava.

U desnom izborniku možete dodati sve blokove na nadzornu ploču: Popis, Izvještaji, Kalendar, Brze veze.

dasboard intrix postavljanje

Dodajte popis

Na nadzornu ploču možete dodati bilo koji broj popisa. Kada dodate popis, možete birati između dijeljenih i vlastitih pogleda na svakoj kartici. Ovdje možete vidjeti kako spremiti novi prikaz u željenu karticu.

popis na dashboardu intrix

Dodajte kalendare

Na nadzornu ploču možete dodati više kalendara odjednom. Kada odaberete blok “Kalendar”, nudi vam se “zajednički” i “moj pogled”. Ovi se prikazi preuzimaju iz vašeg kalendara. Ovdje možete vidjeti kako spremiti novi prikaz na kartici.

Prilikom postavljanja bloka „Kalendar“, također možete postaviti zadani prikaz kalendara: dnevni, tjedni pregled ili raspored.

dodajanje kalendara na intrix nadzorno ploču

Dodajte izvješća

Također možete dodati nekoliko različitih izvješća na nadzornu ploču. Baš kao i dodavanje popisa i rasporeda, možete birati između raznih uobičajenih prikaza za svoja izvješća.

Osim toga, iz izvješća možete odabrati želite li da se na nadzornoj ploči prikazuje samo grafikon, samo popis ili oboje. To možete postaviti tako da prvo dodate izvješće na nadzornu ploču, a zatim kliknete na ikonu za uređivanje bloka i pojaviti će vam se mogućnost odabira grafikona, popisa ili oboje.

dashboard intrix izvješća

Dodavanje brzih poveznica

Svrha bloka “Brze veze” je mogućnost pohranjivanja omiljenih poveznica na web stranice i aplikacije koje su vam potrebne za vaš svakodnevni rad na bilo kojoj ploči. Na svaku ploču može se dodati nekoliko različitih brzih poveznica.

poveznice dashboard nadzorna ploča

Kako mogu postaviti zajedničku Nadzornu ploču za sve suradnike?

Zajedničku nadzornu ploču možete postaviti samo ako ste administrator svoje Intrix aplikacije.

Da biste to učinili, u uređivaču pojedinačnih ploča označite “Definiraj kao zajednički prikaz”. Također imate opciju “Postavi kao zadani prikaz”. Ova postavka prikazuje ovu ploču, prema zadanim postavkama, pri prvom učitavanju za sve korisnike.

dashboard

Radna ploča u mobilnoj aplikaciji Intrix

Svi radni listovi koje postavite u Intrix web aplikaciji također su dostupni na vašem mobilnom uređaju. U mobilnoj aplikaciji možete vidjeti pojedinačne ploče, ali ne možete mijenjati sadržaj pojedinačnih blokova. To možete učiniti samo u internetskoj verziji Intrixa.

Android

iOS

Prijavite se na webinar i upoznajte nadzornu ploču na djelu!

|
5/5 - (1 vote)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.