Redizajnirano Intrix korisničko sučelje

Dobro došli u redizajnirani Intrix! Kao i uvijek, ažuriranje Intrixa smo planirali s namjerom poboljšanja iskoristivosti cijele aplikacije, a time i brzine i učinkovitosti vašeg rada. Istovremeno, željeli smo udahnuti malo svježine u izgled Intrix aplikacije, za još bolje Intrix korisničko iskustvo.

Što smo promijenili u Intrixu?

Intrix ostaje Intrix unatoč novom izgledu. Osnovni izgled ostaje vjeran našoj postojećoj strukturi, ali već pri prvim klikovima u novom sučelju primijetit ćete nekoliko promjena.

Vizualni redizajn svih glavnih modula

Osvježili smo izgled naših sljedećih modula:

  • popisi na karticama
  • radna ploča
  • kalendar
  • gantogram
  • planer
  • podešavanja

Unutar ovih modula i dalje ćete moći pronaći sve informacije kao i prije, no s nekim novim ikonama i boljim rasporedom gumba za prilagodbu prikaza i funkcionalnosti na modulima.

Obnovljene kartice zapisa

Kod redizajna kartice zapisa fokusirali smo se na ključne informacije koje su vam potrebne u vašem radu. Kako biste izbjegli nepotrebno pretraživanje kartice u potrazi za informacijama, na karticu zapisa smo dodali novu rubriku – “Posjetnica”. Ovdje možete podesiti polja koja su Vama najvažnija za brz i učinkovit rad.

Kartice sada imaju vlastite tematske podkartice, nazvane “Komunikacija” i “Detalji”, koje prikazuju sve relevantne radnje i komunikaciju vezanu uz svaku karticu, kao i detaljnije informacije o kartici. Redoslijed kartica također se može prilagoditi po želji.

Pročitajte kako možete koristiti posjetnicu i podkartice u članku naše podrške:

Podkartica Komunikacija

U ovoj podkartici pronaći ćete bivše “brze akcije”. To znači da će vaši komentari, bilješke, zadaci i podsjetnici biti prikupljeni i jasno prikazani na jednom mjestu. Vremenska traka svih radnji izvršenih na kartici također je prikazana u središnjem prikazu. Pregledajte prošle i planirane aktivnosti za bolji pregled napretka u radu.

novo sučelje intrixa kartica

Podkartica Detaljno

Trebate li dublji uvid u informacije o svom kupcu, tvrtki ili projektu? Tada će podkartica Detaljno biti rješenje za vas. Razumijemo da neće sve vaše informacije biti relevantne 100% vremena, stoga ovdje možete pregledati sve informacije koje ste zabilježili na svojoj evidencijskoj kartici.

Redizajnirani obrasci za unos u Intrixu

Prilikom redizajna obrazaca za unos stavili smo naglasak na preglednost. Sva vaša polja sada su raspoređena okomito u jednom kontinuiranom toku informacija. Pojedinačni segmenti obrazaca sada su jasno odvojeni u padajućim izbornicima, kako bi brže i lakše pronašli potrebna polja za unos.

Na kraju obrasca uvijek vas dočekaju podsjetnici koji su se prije nalazili u gornjem desnom kutu, u brzim akcijama. Sada ćete sve svoje podsjetnike, dodatne zadatke, utrošeno vrijeme i ostale informacije moći unijeti na kraju unosa podataka u zapisnik.

intrix kartica

Radite učinkovitije s gumbom + Dodaj

Vaše kartice sada vam omogućuju brzo dodavanje novih zapisa u padajući izbornik. Također možete odmah otvoriti bilo koju karticu u prethodno postavljenom prikazu. Razumijemo da je u radu svaki klik važan, stoga s ovim ažuriranjem donosimo neke vrlo korisne prečace koji će ubrzati rad u najzahtjevnijim trenucima.

Pogledajte sve funkcionalnosti koje smo objedinili u našim dodatnim akcijama. Sigurni smo da ćete brzo pronaći sve što će vam pomoći u vašem radu.

Prilagodite redoslijed kartica svojem poslovanju

Budući da je radna dinamika različita za svakog pojedinca, sada smo omogućili prilagođavanje Intrixa kako bi odražavao vaše prioritete i procese. Zato vam Intrix sada omogućuje prilagodbu redoslijeda kartica po vašoj mjeri.

Redoslijed kartica

Kako redizajnirano korisničko sučelje funkcionira u praksi?

Kako biste brzo i jednostavno savladali korištenje redizajniranog korisničkog sučelja, za vas smo pripremili webinar na kojem će vam Slaven Stojanović prikazati cijeli spektar promjena koje smo uveli. Webinar će vam ponuditi odličan uvid u praktičnu upotrebu i primjere iz prakse koji će vam otkriti sve nove mogućnosti rada sa sustavom Intrix.

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.