Upute za prijenos e-maila i privitka u Intrix

Intrix CRM-om je moguće jednostavno upravljati te centralizarati pisnu korespondenciju s vašim klijentima.

Kako? Dodijeli vam se e-mail adresa (LINK) putem kojeg željenu poštu proslijedite u Intrix CRM.
Što je prednost? Pored centralizacije svih poslovnih aktivnosti prednost je centralizacija poslanih e-mailova ili druge pisne komunikacije. Uporabom ove funkcionalnosti u Intrix evidentirate samo važne e-maile, dogovore, uvjete poslovanja i ne balast koji vam prilikom uporabe ne nosi informacije.

Ispod u videu je prikazan jedan primjer uporabe zaprimanja e-maila u Intrix.

LINK ili e-adresa koju vam dodijelimo je u ovom obliku: vasa.aplikacija.parse_mail-e069n41b@intrixcrm.com. To je vaša unikatna e-mail adresa, koja, na žalost, ne može biti korisniku ljubaznija no što je. Praktično je i savjetujemo da tu dodijeljenu e-adresu spremite pod nekim jednostavnijim nazivom u vašem e-mail upravitelju (npr. Microsoft Outlook).

Praktičan primjer kako neki e-mail jednostavno prenesete u Intrix CRM:

  • Prilikom slanja e-maila i npr. ponude dodijeljen link (vasa.aplikacija.parse_mail-e069n41b@intrixcrm.com postavite u CC (kopija) ili BCC (skrivena kopija).
  • Vama zaprimljen e-mail FWD na vama dodijeljen link (npr. vasa.aplikacija.parse_mail-e069n41b@intrixcrm.com

P.S. U slučaju da u Intrix CRM-u imate upisanog vašeg korespondenta t.j. kontakt (njegov e-mail!) sa kojim komunicirate, Intrix ga automatizmom prepozna i sortira. Sortira ga na taj konkretan Kontakt ili Poduzeće.

To je osnovna funkcionalnost, no, često imamo različite upite ticketinga e-mail upita, automatizacije prodajnih upita (@prodaja), zaprimanja i upravljanja podrškom klijenta (@podrska) i sl. Često klijenti kreiraju novu e-mail adresu (npr. crm@vasa-domena.com) za koju je karakteristično da svu primljenu poštu proslijedi u Intrix CRM program.

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.